Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

napadač tottenhama

Bayern ruši rekord za Kanea, poznato koliko će sada ponuditi za njega

Harry Kane
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Harry Kane u dresu Engleske

Najskuplja Bayernova kupnja svih vremena je Lucas Hernandez, doveden 2019. iz Atletico Madrida za 80 miliona eura

Bayern ne odustaje od dovođenja Harryja Kanea. Nakon što je londonski klub odbio oko 93 miliona eura, koliko je iznosila druga ponuda, Bayern je pripremio i treću. Ona je rekordno visoka za njemački klub i iznosi 100 milijuna eura, navodi Daily Mail.

Najskuplja Bayernova kupnja svih vremena je Lucas Hernandez, doveden 2019. iz Atletico Madrida za 80 miliona eura. Za igrača koji je nedavno proslavio 30. rođendan i koji je pod ugovorom samo još jednu sezonu spremni su izdvojiti puno više. Daily Mail navodi da bi Tottenham tu ponudu i mogao prihvatiti.

Čeka prvi trofej

Tekst je napisan nakon sastanka na koji su iz Münchena na dogovor s prvim čovjekom Spursa Danielom Levyjem stigli predstavnici njemačkog prvaka Jan-Christian Dreesen i Marco Neppe.

Kane je za Tottenham u 435 utakmica postigao rekordnih 280 golova. Rekorder je i reprezentacije Engleske s 58 golova u 84 utakmice. Očekuje se da Bayern, dogovori li s Tottenhamom transfer, Kaneu ponudi četverogodišnji ugovor. Uprkos sjajnoj golgeterskoj karijeri, Kane dosad nije osvojio nikakav momčadski trofej.