Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

žele ih ostaviti

Bayern pregovara s Musialom i Kimmichom: “Obojica su jednako važni klubu”

Foto: X

Bayern je novu sezonu Bundeslige otvorio s tri pobjede u tri utakmice, a u utorak od 21 sat na svojoj Allianz Areni igra susret prvog kola Lige prvaka protiv zagrebačkog Dinam

Njemački mediji tokom ponedjeljka su pisali kako će minhenski Bayern u idućim danima pojačati pregovore s dvojicom svojih nogometaša, Jamalom Musialom i Joshuom Kimmichom, oko produženja ugovora.

Max Eberl, sportski direktor Bayerna, napomenuo je kako su obojica nogometaša na jednaki način važni klubu i da će Bavarci napraviti sve što je u njihovoj moći da obojicu zadrže u klubu jer bi morati ostati temelj Bayerna.

Nakon što je prošao nogometne škole Southamptona i Chelseaja, kao i mlađe reprezentativne uzraste Engleske, u Bayern je 21-godišnji Musiala došao 2020. i valjani ugovor ima do juna 2026. godine. Najčešće se Musialu dovodilo u kontekst potencijalnog odlaska u Manchester City.

Osam godina stariji Kimmich je u Bayernu od 2015. godine, kada je napustio Leipzig, a njega u posljednje vrijeme pomno prati Barcelona.

Bayern je novu sezonu Bundeslige otvorio s tri pobjede u tri utakmice, a u utorak od 21 sat na svojoj Allianz Areni igra susret prvog kola Lige prvaka protiv zagrebačkog Dinama.