Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Altiparmakovski: U FK Sarajevo su me odlično prihvatili

Altiparmakovski

Fudbaleri Sarajeva jutros svi su trenirali uoči nastavka sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine zakazanog za naredni vikend. Nema povrijeđenih, te u profesionalnom kadru ”bordo” tima svi spremno dočekuju meč sa Širokim Brijegom.

Prvi trening sa ostatkom ekipe obavio je i Makedonac Marjan Altiparmakovski, ove zime posljednje pojačanje tima trenera Husrefa Musemića.

“Drago mi je što sam tu. Momci su me odlično prihvatili u ekipu, uslovi za rad u Trening kampu FK Sarajevo su jako dobri i radujem se svakom treningu. Želim pomoći ekipi da ostvari svoje ciljeve”, rekao je Altiparmakovski, prenosi Anadolu Agency (AA).

Utakmicu 19. kola Premijer lige BiH fudbaleri Sarajeva igrat će u nedjelju, 18. februara, na gostovanju protiv Širokog Brijega. Susret na stadionu ”Pecara” počet će u 17.30 sati, uz direktan TV prijenos na MOJA TV.

Poslije jesenjeg dijela sezone Sarajevo je treće na tabeli sa 35 bodova, koliko je osvojio i četvrtoplasirani Široki Brijeg. Željezničar je lider na tabeli sa 41 bodom, jednim više od Zrinjskog iz Mostara.