Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Gradske vlasti

Zagreb zbog visokih temperatura omogućio besplatan ulaz na sve gradske bazene

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

U slučaju novih toplinskih valova ovo ljeto, navedena ustanova i Grad Zagreb razmotrit će mogućnost besplatnog ulaza na gradske bazene i drugim vikendima kako bi građanima omogućili da se osvježe i lakše nose s vrućinama

Zbog najavljenih vrlo visokih temperatura i toplinskog vala koji je pogodio Hrvatsku, ustanova Upravljanje sportskim objektima Grada Zagreba omogućila je ovaj vikend besplatan ulaz na gradske bazene svim stanovnicima glavnog hrvatskog grada.

Besplatan ulaz na većinu bazena moguć je već od danas pa sve do nedjelje, 14. jula, a radi se o bazenima SP Mladost, ZP Mladost, BK Utrina, Iver i Jelkovec, priopćio je Ured gradonačelnika Grada Zagreba.

Zbog sportskih natjecanja, jedina iznimka su bazen Svetice gdje će besplatan ulaz biti omogućen 11. i 12. srpnja, te SRC Šalata s besplatnim ulazom od 12. do 14. jula.

U slučaju novih toplinskih valova ovo ljeto, navedena ustanova i Grad Zagreb razmotrit će mogućnost besplatnog ulaza na gradske bazene i drugim vikendima kako bi građanima omogućili da se osvježe i lakše nose s vrućinama.