Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dio dobre priče

Pridružite se humanitarnoj akciji “Moji koraci za dječiju sreću!”

Foto: Ruku na srce

Ako ne možete učestvovati, možete podržati ovu humanitarnu trku donacijom i postanite dio ove misije za bolju budućnost djece! Budite humani, zabavite se i budite “The last man standing”

Udruženje “Ruku na srce” sa zadovoljstvom vas poziva da se priključite humanitarnoj akciji “Moji koraci za dječiju sreću!” koju ovo Udruženje provodi u saradnji sa udruženjem Trčanje i to.

Cilj ovog projekta je prikupljanje sredstava za stipendiranje djece iz socijalno ugroženih porodica, kako bi istima omogućili bolju budućnost kroz bolje obrazovanje.

Udruženje ”Ruku na srce” provodi projekat stipendiranja uspješnih učenika iz ugroženih porodica i na taj način pruža neophodnu podršku za školske i vanškolske aktivnosti ove djece. Kako bi nastavili sa ovim aktivnostima, Udruženje ”Ruku na srce” u saradnji sa Udruženjem Trčanje i To organizuje humanitarnu trku u kojoj vaše učešće može napraviti veliku razliku!

Koncept trke je “Last man standing” odnosno svaki takmičar mora istrčati jedan kilometar u zadanom vremenskom roku. Vremenski rok se postepeno smanjuje, a takmičari se eliminiraju sve dok ne ostane samo jedan – pobjednik!

Manifestacija će se održati 02.11.2024. godine, s početkom u 11h, u Kampusu Univerziteta u Sarajevu. Minimalna cijena prijave je:

-za đake, studente i penzionere: 10 KM
-za zaposlene: 15 KM.

Svaka dodatna donacija je više nego dobrodošla!

Prijave se u otvorene do 28.10.2024. putem promotivne stranice: https://zadjecijusrecu.ba

Uplate za startne pakete mogu se izvršiti na transakcijski račun udruženja “Ruku na srce”:
1990490056036171 (Sparkasse Bank)
Svrha uplate: Moji koraci za dječiju sreću!
Dobrodošli su svi – od 7 do 77 godina!

Ako ne možete učestvovati, možete podržati ovu humanitarnu trku donacijom i postanite dio ove misije za bolju budućnost djece! Budite humani, zabavite se i budite “The last man standing”