Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Upozorenje roditeljima

Kamera snimila zastrašujući trenutak: Majka je samo čula vrisak bebe

beba pozar
Foto: Screenshot/ TikTok

Kućna sigurnosna kamera snimila je zastrašujući trenutak kada je električna cigareta eksplodirala samo nekoliko metara od bebe koja je sjedila u visokoj stolici. Majka je dotrčala kada je čula vrisak djeteta

Snimka postavljena na TikTok ove sedmice snimljena kamerom za nadzor djece u dnevnoj sobi prikazuje bebu okrenutu prema pultu na kojem se punila električna cigareta.

Majka je ispričala da je otišla u ostavu po užinu za svoju bebu kada je čula glasan zvuk i vidjela vatru kako izbija iz njene cigarete oko dva metra od svog djeteta koje je počelo vrištati.

Na snimci se čuje jak prasak koji je prestrašio malo dijete kao i iskre koje su počele frcati s pulta. Iskre su poletjele prema djetetovim nogama i brzo su se pretvorile u plamen koji je zahvatio mali dio stolice. Beba plače i vrišti, a majka počinje vikati.

Beba na sreću nije povrijeđena, ali je majka odlučila objaviti video na društvenim mrežama kako bi upozorila druge roditelje.

@pubity This was crazy 😮 #Pubity ♬ original sound – Pubity

Većina e-cigareta sadrži litijevu bateriju koja može eksplodirati kada postane prevruća kao rezultat prekomjernog punjenja ili izlaganja direktnoj sunčevoj svjetlosti.