Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ima 217 kilograma i bokove šire od dva metra

Bobbi-Jo Westley23

Žena teška 217 kilograma na svojim bokovima opsega 2,4 metra zarađuje bogatstvo ispunjavajući želje ljubitelja krupnijih dama.

Naime, mnogi joj plaćaju samo da bi je gledali preko web kamere. Noge Bobbi-Jo Westley (43) same teže 63 kilograma i neodoljive su mnogim muškarcima koji vole pretile žene.

Bobbi-Jo, koja živi u Pennsylvaniji, poznata je u zajednici Super Size Big Beautiful Women zbog svoje ekstremno zaobljene figure. Prikazujući se na web kameri ‘okrene’ i do 2000 dolara po ‘nastupu’, a njezina popularnost u tim krugovima odavno je prešla granice SAD-a. Kaže kako joj se divi i sve više ljudi iz drugih država svijeta, a za svoj fetiš spremni su i platiti.

Bobbi-Jo-Westley567

– Jako se dobro osjećam u svom tijelu i ako od mene zatraže da se skinem u donje rublje, to ću bez problema učiniti – kaže i dodaje da zapravo prilično zdravo jede, ali je velika zbog problema sa štitnjačom.

– Volim salatu i mogla bih je jesti svaki dan. Volim i meso s roštilja, no nisam preveliki ljubitelj slatkog, osim torti – priznaje ova majka petero djece.

Kaže kako je oduvijek bila jače konstrukcije, no nakon svakog poroda ostalo bi joj kilograma viška koji su se zbrajali, a stvar je dodatno pogoršala štitnjača. Iako naglašava da se super osjeća, ipak ima zdravstvene probleme.

– Imam astmu pa ponekad hvatam dah. Još uvijek mogu hodati, samo mi treba duže nego prosječnom čovjeku – kaže.

Cilja i na rekord u opsegu bokova kojeg drži Mikel Ruffineli čiji su bokovi opsega 2,51 m.

– Nekad ležim u krevetu i razmišljam kako bi mi ovaj udah mogao biti i posljednji. Mogla bi imati najveće bokove na svijetu i to bi bilo super da oborim rekord. No ako mi liječnici kažu da je bolje da smršavim to ću učiniti. Nisam spremna umrijeti, želim vidjeti svoju djecu i unuke kako odrastaju – zaključila je Bobbi-Jo.