Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Sportska psihologinja"

Žena koja je prevarila cijelu Srbiju: Saša Sredanović se lažno predstavlja javnosti

Saša Sredanović

Ona je dospjela i u žižu ovdašnje javnosti, pošto je počela da se pojavljuje sve učestalije u medijima i priča o fudbalu

Tokom Mundijala u Kataru, širom medija u Srbiji su se pojavile informacije da je reprezentacija Srbije odbila “besplatnog psihologa” Sašu Sredanović, koja je sebe predstavljala kao psihologinju Barcelone.

Međutim, sve je bila samo laž, što je utvrdio i FakeNews.

Izvjesna Saša Sredanović je prema informacijama ovog portala sebe već mjesecima unazad lažno predstavljala. Ona je dospjela i u žižu ovdašnje javnosti, pošto je počela da se pojavljuje sve učestalije u medijima i priča o fudbalu. Sebe je predstavljala kao psihologinju Barcelonine “La Masije”.

Izuzev ovog kluba, ona je rekla da je radila i u Olimpiji iz Ljubljane, Atleticu iz Bilbaa i Real Betisu, ali je uvijek ekipa “FakeNews-a” dobila negativan odgovor na pitanje da li uopšte i znaju ko je Saša.

Osim njenog posla, ona je tvrdila i da je završila “specijalističke studije sportske psihologije na Univerzitetu u Mastrihtu”, samo što takve studije ne postoje, niti su ikad postojale, dok je portparol Saše priprijetio i tužbom ukoliko se nastave ovakvo istraživanje, prenosi Telegraf.