Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Potrošio 100.000 dolara na loto: Ako dobijem podijelit ću novac s fanovima

blizerian

Kralj Instagrama, Dan Bilzerian iskeširao je 100.000 dolara za loto listiće američke Powerball lutrije, koja je ove sedmice dosegla rekordnih 1.6 milijardi dolara.

Iako je Bilzerian poznat po svojem bogatstvu, luksuznom imanju i starletama s kojima dijeli dom, još “malo” novca uvijek dobro dođe pa je tako odlučio zaigrati i lutriju. Pritom je odlučio biti i široke ruke i dobitak podijeliti s fanovima.

“Potrošit ću 100.000 dolara na loto, tagujte troje prijatelja a ja ću izabrati vas petero i vama i vašim prijateljima svakome dati po milion ako dobijem”, napisao je Bilzerian na Instagramu i dodao hastag “ljudi će popizditi ako dobijem”.

 

I hope my assistant took his Adderall today, this may take a while…

 

A photo posted by Dan Bilzerian (@danbilzerian) on

Da je doista i potrošio taj novac na srećke dokazao je sljedećom fotografijom, a na njegovom je profilu nastupio čitav haos. U desetak sati sakupio je više od 480.000 komentara.

Trebat će malo vremena da Kralj Instagrama pregleda tolike listiće pa zasad nije poznato je li upravo on dobitnik, ali fanovi komentiraju da se njemu i onako već “posrećilo”.

Iz Powerball lutrije su objavili da je jedan dobitni listić za američki Powerball prodan u Kaliforniji u pregrađu Los Angelesa, drugi u Tennesseeju i treći u Floridi.