Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Objavljene obnažene fotografije “bikini sutkinje” iz Vranja

1036803_marija-janicijevic-sudija_ls-s

Sutkinja Osnovog suda u Vranju Marija Janićijević (38), koja je poznata po provokativnim fotografijama, gdje polugola pozira na društvenim mrežama, ali i gomili neriješenih i zastarjelih slučajeva, ponovo se našla u centru skandala kada su se u javnosti pojavile navodno njene obnažene pornografske fotografije i lascivne poruke.

Podsjetimo, sutkinja Janićijević privukla je pažnju javnosti još prošle godine fotografijama u bikiniju na društvenim mrežama, a paralelno sa tim utvrđeno je da ima veliki broj neriješenih i zastarjelih slučajeva.

Pored toga, kako je “Blic” pisao, Janićijević je u sudu zaposlila i rođenu sestru.

U Osnovnom sudu u Vranju kažu da neće preduzimati nikakve mjere bez dokaza, dok je sutkinja Janićijević nakon objavljivanja fotografija u jednom dnevnom listu u šoku i misli da joj neko “smješta”, navode “Večernje novosti”.

Dok gradom kolaju različite priče o tome kako su fotografije sutkinje uopšte dospjele u javnost, Marija Janićijević se nalazi na godišnjem odmoru. Njene kolege i prijatelji kažu da je preživjela veliki šok i veoma su zabrinuti za njeno zdravstveno stanje. Kako nezvanično saznajemo, njoj je pozlilo kada su se fotografije pojavile u javnosti.