Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

potraga za austrijancem

Muškarac nestao u Hrvatskoj nakon svađe sa ženom na benzinskoj. Ona se javila na Facebooku

Foto: Google maps

Navode i da je i ranije znao otići nakon svađe, ali bi se uvijek brzo vraćao. Uz to je ovaj put nestao bez dokumenata i novca

Žena iz Austrije pokrenula je potragu na Facebooku u nadi da će pronaći partnera Christopha Kalnyja, koji je nestao tokom odmora u Hrvatskoj.

Par je bio zajedno na odmoru u Hrvatskoj. Tokom odmora su se posvađali, a 41-godišnji muškarac je nestao na benzinskoj u Lovranu.

Svađa na benzinskoj

Bilo je to prije deset dana i od tada ga očajnički traži. Kako navode austrijski mediji, muškarac u trenutku nestanka sa sobom nije imao ni dokumente ni novac, nego samo stari mobitel, prenosi Fenix magazin.

Par iz Steyra bio je na odmoru na opatijskom području. Zaručnici su se posvađali na benzinskoj pumpi, nakon čega je otac više djece nestao i od tada se nije pojavio.

Njegova se partnerica na kraju obratila raznim Facebook grupama kako bi joj pomogli pronaći ga. Kontaktirala je i hrvatsku policiju, ali potraga je zasad bez ikakvih rezultata, navode austrijski mediji.

Navode i da je i ranije znao otići nakon svađe, ali bi se uvijek brzo vraćao. Uz to je ovaj put nestao bez dokumenata i novca.

Opis nestalog muškarca

Na stranici Nestali.hr navedeno je kako je Austrijanac Christoph Kalny 19. jula nestao u Lovranu te kako se u trenutku nestanka udaljio u nepoznatom smjeru.

Kalny ima 41 godinu, ima austrijsko državljanstvo i govori njemački jezik. Prebivalište mu je u Welsu u Austriji.

Slika mu nije objavljena. Visok je 170 cm, broj stopala mu je 42. Ima sijedu kosu, plave oči i ovalno lice. Na stranici Nestali.hr napominje se i da na torzu, na bradavici, ima piercing.