Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

noah schnapp

Zvijezda popularne serije Stranger Things objavila da je gej

stranger-things

Noah Schnapp izjavio je u intervjuu za Variety kako je u početku izbjegavao pitanje vezano uz Willowu homoseksualnost jer nije želio pokvariti četvrtu sezonu

Zvijezda serije Stranger Things Noah Schnapp objavio je da je homoseksualac. 18-godišnji glumac, koji je u Stranger Thingsu glumio Willa, na TikToku je s pratiteljima video kojim je otkrio svoju seksualnu orijentaciju.

“Kada sam konačno rekao svojim prijateljima i obitelji da sam gej nakon što sam 18 godina prestrašen bio u ormaru, sve što su mi rekli bilo je: ‘Znamo'”, napisao je u videu koji je u svega nekoliko sati pregledan 31.5 miliona puta. U komentarima su mu pratitelji pisali da su ponosni na njega i ostavljali su emotikone srca.

“Pretpostavljam da sam sličniji Willu nego što sam mislio”, piše u opisu objave. Naime, njegov lik Will Byers u Stranger Thingsu također je gej. U četvrtoj sezoni pojavljuje se novi aspekt lika te se čini kako je tinejdžer iz Hawkinsa zaljubljen u svog prijatelja Mikea Wheelera, kojeg glumi Finn Wolfhard.

Noah Schnapp izjavio je u intervjuu za Variety kako je u početku izbjegavao pitanje vezano uz Willowu homoseksualnost jer nije želio pokvariti četvrtu sezonu. “No ta crta lika bila je prisutna od prvih epizoda Netflixove serije”, izjavio je.

“Mislim da je prilično očito u posljednjoj sezoni da Will ima osjećaje prema Mikeu. Autori serije su to polako nagovještavali kroz sezone, a već u prvoj sezoni su počeli razvijati tu priču”, objasnio je Noah i dodao: “U četvrtoj sezoni sam glumio lika koji je zaljubljen u svog najboljeg prijatelja te koji se muči s mišlju hoće li biti prihvaćen. Will se uvijek osjećao kao da ne pripada.”