Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Girl You Know It’s True"

Weekend Media Festival: 80 ulaznica za film o legendarnom duetu Milli Vanilli

Jedan od najpoznatijih simbola tog vremena je duo Milli Vanilli – muzička senzacija koja je dominirala top listama krajem osamdesetih, ali i izazvala jedan od najvećih skandala u historiji pop muzike

Weekend Media Festival voli kontroverze, a jedna od najvećih s kraja 80-ih godina prošlog stoljeća ponovno oživljava na velikom platnu! Uz posebnu poslasticu za sve posjetitelje – u čast filmu i ludim osamdesetima, darujemo vam 80 ulaznica za biografski film „Girl You Know It’s True“, koji stiže u CineStar kina 12. septembra, poručuju organizatori.

Nostalgija prema osamdesetima ne jenjava, a razlog je jednostavan – energične melodije, nezaboravni stihovi i stilovi koji su inspiracija čak i danas! Bez obzira jeste li proživjeli to razdoblje ili ste među onima koji ga tek otkrivaju, 80-e su vječna inspiracija, kako za modne i glazbene trendove, tako i za marketinške kampanje.

Jedan od najpoznatijih simbola tog vremena je duo Milli Vanilli – muzička senzacija koja je dominirala top listama krajem osamdesetih, ali i izazvala jedan od najvećih skandala u historiji pop muzike. Nakon što se otkrilo da nisu sami izvodili pjesme s nagrađivanog albuma „Girl You Know It’s True“, njihov uspjeh naglo je prekinut, a Grammy nagrada iz 1990. godine oduzeta.

Girl You Know It’s True – biografski film u distribuciji Blitza, koji donosi priču o usponu i padu ovog dueza, premijerno stiže 10. septembra u Kaptol Boutique Cinema uz summer party u stilu 80-ih! Film će se prikazivati u redovnom programu u 28 CineStar kina diljem regije od 12. septembra, a vas prvih 80 ima priliku dobiti ulaznicu, poručuju.