Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Rovinj

Stigao je Weekend.17: Party je do jutra, predavanja su sutra

Foto: Weekend Media Festival

Najbolji način za otvaranje Weekenda.17 je najbolji party

Weekend.17 je ovdje! Danas službeno počinje festival u Rovinju u Hrvatskoj koji okuplja najjača svjetska imena iz svijeta medija, komunikacija i biznisa. Pred nama su tri dana uzbudljivih predavanja, panela i partyja!

Svi putevi vode na Weekend fun

Najbolji način za otvaranje Weekenda.17 je najbolji party. Ne propustite prvi party ovog vikenda – Grše i prijatelji powered by Bumbu Rum Co. Omiljeni reper Grše vraća se s najjačom ekipom i hitovima koji su zapalili scenu – Mamma Mia, Mangio Pasta, SIP, Forza.. Svi pričaju o tome – a party ne smiješ propustiti. Rovinj će večeras biti na nogama!

Besplatan WiFi za sve

Telemach vas i ove godine povezuje sa svijetom uz besprijekoran 5G signal i besplatnu WiFi mrežu WMF TELEMACH 5G za sve sudionike. U izložbenom prostoru otkrijte nove generacije Telemach uređaja – Telemach 5G Pro pametni telefon, Kids Watch dječji sat i Buds bežične slušalice, te sudjelujte u nagradnoj igri i osvojite vrijedne nagrade! Također, ne propustite Telemachove panele te sigurno i besplatno putujte Flaster vozilima između festivalskih lokacija.