Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sin legendarnog Magica Johnsona: Napadaju me zbog onog što jesam

Celebrities Enjoy A Night Out At The Nice Guy

Sin košarkaške legende Magica Johnsona, 23-godišnji EJ Johnson, kaže da je iznenađen interesom američke javnosti za njegovu seksualnu orijentaciju. EJ, pravim imenom Earvin, zvijezda je reality showa “Rich Kids of Beverly Hills” koji se emitira već nekoliko sezona, a ove godine dobio je i svoj zasebni show “EJ And The City”.

U posljednje dvije godine u potpunosti je promijenio izgled. Drastično je smršavio, a potom je u potpunosti promijenio i način odijevanja.

“Uvijek sam želio biti u centru pažnje, imao sam planove raditi nešto svoje i graditi svoj brend. Svakog me dana napadaju zbog onog što jesam i sve što im mogu reći je – samo to mogu biti, mogu biti samo ono što jesam. Ne znam šta drugo želite od mene”, rekao je.

Njegov slavni otac, koji se iz svijeta sporta povukao 1991. godine, nakon što je objavio da je zaražen HIV-om, uz EJ-a ima usvojenu kćerku Elisu, te sina Andrea iz ranije veze.

“Ponosan sam i sretan što su mi oni porodica. Roditelji su me oduvijek podržavali, sestra i ja uvijek smo bili bliski. Kad sam objavio da sam gay, bio sam jako uplašen, no njihova ljubav i podrška pokorile su svijet”, rekao je.