Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Victoria Bonya

Ruskinja koja je iz protesta isjekla Chanelovu torbu, već je nabavila novu

New Project (57)
FOTO: Screenshot / Instagram

Među njenim pratiteljima taj detalj nije prošao nezapaženo, a influenserku su odmah ismijali u komentarima nazivajući je “licemjerkom”

Ruska invazija na Ukrajinu otjerala je brojne svjetske brendove iz te zemlje, što je nekim Rusima teško palo. Među brendovima koji su zbog ruske agresije na Ukrajinu odlučili okončati svoje poslove u Rusiji je i luksuzni modni brend iz Francuske Chanel.

Oni kojima je ta odluka i “nepoštovanje” teško palo, uzvratili su prilično beskorisnim postupcima.

Nekolicina bogatih Ruskinja snimila se kako, po odlasku brenda Chanel, uništava torbice ove modne marke u znak protesta.

Grupu je tada predvodila influenserka Victoria Bonya koja je sa svojih 9 miliona pratitelja na Instagramu podijelila snimak kako makazama uništava Chanel torbicu i potom je baca.

“Ako Chanel ne poštuje svoje klijente, zašto bi mi poštovali Chanel? Doviđenja”, govori u svojoj snimci, dok je u opis dodala kako “nikada nije vidjela da neki brend manje poštuje svoje kupce”.

No, izgleda da se njen stav o Chanelu već promijenio, budući da na posljednjoj Victorijinoj fotografiji na Instagramu, ona nosi isti model torbice.

Među njenim pratiteljima taj detalj nije prošao nezapaženo, a influenserku su odmah ismijali u komentarima nazivajući je “licemjerkom”.