Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stolac

Počinje SMART Fest: Program otvara predstava za najmlađe “Moj prijatelj Bumbi”

smart fest
Foto: SMART Fest

Finalna večer SMART Festa, u subotu 8. juna, donosi bogat koncertni program

Stolac Music and Arts Fest (SMART Fest) počinje danas u 17 sati, donoseći raznolik program za sve uzraste. Osmo izdanje festivala otvorit će predstava “Moj prijatelj Bumbi” Lutkarskog kazališta Mostar, koja će se održati u Kulturnom centru Stolac.

Kako su najavili organizatori, ova topla priča o odrastanju, mašti i bezuvjetnoj ljubavi pružit će mališanima, ali i njihovim roditeljima, pregršt smijeha i zabave. Ulaz na predstavu je besplatan.

Večernji dio programa donosi hit komediju “Kakva ti je žena, takav ti je život” Dragana Marinkovića Mace, koja će se izvesti u 21 sat u Kulturnom centru Stolac. Ova predstava istražuje moderne muško-ženske odnose kroz humor i satiru.

Finalna večer SMART Festa, u subotu 8. juna, donosi bogat koncertni program.

Na pozornici će nastupiti mladi talentirani muzičar Adi Šoše sa svojim AL Music Bandom. Šoše će izvesti svoje popularne hitove poput “Najljepši cvijet”, “Pusto ostrvo”, “Zabranjena riječ” te brojne druge.

Nakon Šoše, atmosferu će dodatno zagrijati bend Zoster, koji će publici predstaviti svoj novi album “Najgori”, ali izvesti i svima dobro poznate hitove kao što su “Ko je jamio”, “Banana Stejt” i “Utopija”.