Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"L'Officiel"

Nicole Kidman otkrila zašto je prihvatila uloge u Batmanu i Aquamanu: “Ne radi se plaći”

nicole kidman batman
FOTO: Screenshot

Uz filmove, Kidman je u posljednjih nekoliko godina počela raditi i na televizijskim serijama

Nicole Kidman je u novom intervjuu za L'Officiel otkrila da joj plaća nije najbitnija stvar kada glumi u velikim holivudskim produkcijama, piše Variety.

Budući da oskarovka često dobiva pohvale za svoj rad na dramama i nezavisnim filmovima, mnogi obožavatelji pitaju se zašto uopće pristaje na blockbustere poput Aquamana i Batmana zauvijek (Batman Forever).

“Svi me pitaju: ‘Zašto to radiš?'” prisjetila se Kidman pitanja koje je dobila kada je pristala na ulogu doktorice Chase Meridian u filmu Batman Forever. “Rekla sam im: ‘Zato što mogu poljubiti Batmana!’ Ono što ljudi ne razumiju jest da se ne radi o plaći. Nadam se da su mnogi mainstream blockbusteri u kojima glumim drukčiji.”

Ista pitanja dočekala su je i kada je prihvatila ulogu kraljice Atlanne u Aquamanu i njegovom nastavku. Glumica nije čitala stripove o Aquamanu, ali zato je velika obožavateljica reditelja Jamesa Wana i njegovih horora. Kada ju je Wan nazvao, bila je oduševljena jer je mislila da će glumiti u njegovom hororu, ali onda je saznala da je riječ o superherojskom filmu.

“Stvarno sam htjela sarađivati s njim na nekom hororu”, izjavila je Kidman.

Uz filmove, Kidman je u posljednjih nekoliko godina počela raditi i na televizijskim serijama. Osvojila je Emmy za svoj rad na seriji Velike male laži (Big Little Lies), a pojavila se i u serijama Undoing, Expats i Nine Perfect Strangers.