Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ostao bez novca

Nakon optužbi za kanibalizam, glumac upao u finansijske probleme: “Nemam za gorivo”

armie hammer
Foto: Screenshot/ Instagram

Glumac je dospio na naslovnice 2021. godine nakon poruka koje je navodno slao, a u kojima su detaljno i slikovito opisane njegove seksualne želje, među kojima je i kanibalski fetiš

Prije nekoliko godina glumac Armie Hammer suočio se s optužbama za zlostavljanje i kanibalizam, koje su mu uništile karijeru. Nakon velikog skandala i optužbi, Hammer je ostao bez posla, a sada i bez novca.

“Imam novi auto. Malen je”

Jučer je na Instagramu objavio video u kojem govori da će morati prodati svoj kamionet. “Otkad sam se vratio u Los Angeles, točio sam gorivo u svoj kamionet u vrijednosti od 500 dolara i ne mogu si to priuštiti. Više si ne mogu priuštiti gorivo”, poručio je.

“Imam novi maleni automobil. Hibrid je. Vjerovatno ću točiti 10 dolara goriva u njega mjesečno”, poručio je. Hammer je rekao i da mu je teško riješiti se svojeg kamioneta. “Kupio sam si ga kao božićni poklon 2017. Jako sam volio ovaj kamionet, išao sam s njim na kampovanja širom zemlje više puta i na duga putovanja”, ispričao je.

Prisjetio se i kako je tim kamionetom dolazio po djecu nakon što su se rodila. Glumac inače ima dvoje djece, kćerku Harper i sina Forda, s bivšom suprugom Elizabeth Chambers.

Negirao optužbe

Podsjetimo, glumac je dospio na naslovnice 2021. godine nakon poruka koje je navodno slao, a u kojima su detaljno i slikovito opisane njegove seksualne želje, među kojima je i kanibalski fetiš. U jednoj poruci napisao je “ja sam 100% kanibal”. Osim toga, Armie je optužen i za silovanje i seksualno zlostavljanje više žena, što je on otpočetka oštro negirao i naposljetku je oslobođen tih optužbi.