Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

E! News

Michael Jackson nakon svoje smrti ostavio 500 miliona dolara duga

michael

Dvije godine nakon njegove smrti, doznalo se da mu je njegov lični liječnik Conrad Murray dao preveliku dozu Propofola što je prouzročilo zatajenje srca i smrt

Nakon svoje smrti, Michael Jackson ostavio je više od 500 miliona dolara duga, piše E! News. Njegovi advokati rekli su da poslovi pokojnog pjevača u trenutku njegove smrti nisu bili sređeni.

Advokati tvrde da je pokojni pjevač imao jako velike troškove vezane uz pripremu svoje zadnje turneje This Is it. Osim toga, istaknuli su da je Jackson mijenjao poslovne i osobne menadžere te advokate čak nekoliko puta godišnje.

U godinama nakon njegove smrti, advokati su uspjeli srediti sve dugove i poboljšati Jacksonov imidž i njegovo naslijeđe. Intenzivno su radili na tome da dovedu sve njegove dugove u red te su ispregovarali vraćanje dugova po znatno povoljnijim kamatnim stopama i tako ih uspjeli otplatiti do kraja.

Podsjetimo, Michale Jackson umro je 2009. godine u svojoj 50. godini života.

Dvije godine nakon njegove smrti, doznalo se da mu je njegov lični liječnik Conrad Murray dao preveliku dozu Propofola što je prouzročilo zatajenje srca i smrt.