Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

iskreno

Matt Damon o životu Bena Afflecka: Ne mogu zamisliti da tako živim

damon affleck lopez
FOTO: Screenshot

Ben Affleck i Matt Damon, koji su 1997. godine osvojili Oscara za scenarij filma Good Will Hunting, održali su prijateljstvo kroz godine

Glumac Ben Affleck već je neko vrijeme u centru medijske pažnje otkako je objavljeno da njegov brak s Jennifer Lopez ne funkcionira. Njegov kolega i prijatelj Matt Damon odlučio je izraziti svoje mišljenje.

“Imao sam sreće”

Ben Affleck i Matt Damon, koji su 1997. godine osvojili Oscara za scenarij filma Good Will Hunting, održali su prijateljstvo kroz godine. Iako se oglasio, Damon i dalje snažno podržava Afflecka.

matt damon
FOTO: Screenshot
Matt Damon

Damon je za Radio Time Podcast komentirao svoju situaciju u usporedbi s Affleckovom: “Prije 25 godina kultura tračerskih časopisa bila je ogromna, ali mene su ignorisali. Nisam bio zanimljiva priča, oženjen momak je dosadan! Skandali i seks su ono što privlači pažnju. Imao sam sreće”, poručio je. “Pogledam Bena i ne mogu sebi zamisliti da živim pod tolikim povećalom 25 godina”, dodao je.

Problemi počeli već na medenom mjesecu

Podsjetimo, problemi u braku Bena Afflecka i Jennifer Lopez počeli su već na njihovom medenom mjesecu na jezeru Como u Italiji, otkrio je bliski izvor za Page Six. Medeni mjesec para uključivao je brojne javne izlaske prepune pokazivanja nježnosti koje su kamere zabilježile.

Njemu je smetalo što ih paparazzi prate. Ona je međunarodna superzvijezda, a on se ponašao kao da ga je iznenadilo što ih prate”, rekao je izvor. “Jedva bi razgovarali jedno s drugim tokom onoga što je trebalo biti najsretnije razdoblje u njihovom životu. On ju je uvjerio da se promijenio, ali to je kratko trajalo”, tvrdi njihov bliski izvor.

Podnijela papire za razvod

Lopez je u utorak podnijela zahtjev za raskid njihovog dvogodišnjeg braka u Los Angelesu, što se poklapa s godišnjicom njihove svadbe u Riceborou u Georgiji 2022. Do razvoda je došlo nakon višemjesečnih nagađanja o problemima u braku.