Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nekada sarađivali

Clooney se naljutio na Tarantina, pale teške riječi

brad pitt george clooney
Foto: Screenshot/ YouTube

Filmske vijezde George Clooney (63) i Brad Pitt (60) snimili su novu akcijsku komediju Wolfs

Filmske vijezde George Clooney (63) i Brad Pitt (60) snimili su novu akcijsku komediju Wolfs, a tom prilikom dali su i intervju za GQ. Osim što su poslovno povezani, glumci su otkrili da su privatno dobri prijatelji. “Dugo smo prijatelji i zabavno je jer se također s vremena na vrijeme provjeravamo, što je važno. Stvari se u životu zakompliciraju i ti uvijek moraš paziti da su svi dobro”, rekao je Clooney.

S time se složio i Brad Pitt koji tvrdi da je George “najbolji u razumijevanju, predviđanju šahovske ploče i mogućih poteza”. “Zvat ću Georgea u brojnim prilikama kada stvari postanu nezgodne”, dodao je Brad.

George Clooney rekao je kako je popularni režiser Quentin Tarantino (61) nedavno govorio “neka sra***” o glumcu pa je dao komentar i o tome.

“Nedavno je dao neki intervju gdje je imenovao filmske zvijezde i nakon nabrajanja pita ga voditelj ‘A, što je s Georgeom?’ a ovaj kaže da nisam filmska zvijezda. Onda je kasnije nešto rekao u stilu ‘nabroji mi film od početka milenija’, a ja sam bio u stilu ‘od početka milenija? To je nekako cijela moja je**** karijera”, odgovorio je Clooney za GQ i dodao da ga Tarantino trenutno “malo iritira”. Na cijelu ovu priču, Pitt se nasmijao.

“Gledajte, stvarno smo sretni što smo radili s ovim sjajnim režiserom. Režija i scenarij su ono što te drži na životu”, objasnio je George, ali i dodao: “Ali sad sam kao, dobro, stari, odj***.”