Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

glamurozan događaj

Brojne poznate ličnosti na vjenčanju Jusufa Nurkića u Dubrovniku

Foto: Sime Zelic/Pixsell

U razgovoru za Dubrovnik TV net otkrio je zašto su se odlučili za ovaj grad na Jadranu

Vjenčanje najboljeg bosanskohercegovačkog košarkaša Jusufa Nurkića i njegove odabranice Eminu Durić u Dubrovniku okupilo je brojna poznata lica.

Od sportaša, do glumaca, uzvanici su su snimljeni dok su se dotjerani penjali do tvrđave Lovrijenac, gdje je organizirana ceremonija.

Glamura nije nedostajalo, a za njega su se posebno pobrinule poznate dame. Lejla Filipović plijenila je poglede u elegantnoj plavoj haljini, dok je Viktorija Rađa odisala elegancijom u jednostavnoj crnoj haljini, čak i unatoč japankama koje je obula dok je šetala do lokacije vjenčanja.

Bio je tu i Goran Bogdan s djevojkom Jovanom Stojiljković, Enis Bešlagić i supruga Sabina, Petar Grašo, Dubravko Šimenc, Tarik Filipović, Dino Rađa i mnogi drugi, a fotografije mladenaca i uzvanika pogledajte u galeriji.

Među prisutnima na vjenčanju bio je i Nurkićev saigrač iz Portland Trail Blazersa Anfernee Simons s djevojkom Bre Hudson.

U centru pažnje, dakako, bili su mladenci. Mladenka je odabrala vjenčanici s velikim otvorom na dekolteu, čipkom i dugačkim šlepom, a mladoženja se odlučio za klasično crno odijelo, s prslukom, bijelom košuljom i leptir mašnom.

Mladenci su sa svojim uzvanicima slavili i dan prije vjenčanja, na domjenku koji su organizirali na terasi Umjetničke galerije u Dubrovniku.

Jusuf i njegova novopečena supruga Emina prije vjenčanja bili su u dugogodišnjoj vezi, a ona radi kao farmaceutkinja.

U razgovoru za Dubrovnik TV net otkrio je zašto su se odlučili za ovaj grad na Jadranu.

-Žene kod nas u BiH sve odlučuju, tako da smo se potrudili da njenu želju maksimalno ispunimo i da bude ljepše. Mislim da je ambijent u Dubrovniku i sve što je ovdje je stvarno fenomenalno – otkrio je Nurkić.