Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sve za figuru

Adele smaršala vježbajući? Nema šanse, ovo je rezultat izgladnjivanja

adele1 (1)

Poznata kondicijska trenerica Camila Goodis tvrdi da ne vjeruje u priču koju su plasirali prijatelji pjevačice

U posljednjih nekoliko dana društvene mreže su preplavile fotografije pjevačice Adele (31), koja je svoju vjernu publiku iznenadila nevjerovatnim gubitkom kilograma.

Zbog svog je novog, vidno mršavijeg izgleda zabrinula obožavatelje. Njeni bliski prijatelji tvrde da joj je to pošlo za rukom tako što je u ljeto 2019. Adele angažirala jednog od najboljih privatnih trenera na svijetu.

Navodno, riječ je o treneru Daltonu Wongu koji inače radi s velikim holivudskim zvijezdama kada ih treba pripremiti za transformacije koje zahtijevaju uloge.

– Adele je predano i naporno vježbala mjesecima. U tajnosti je u svome domu radila na sebi i svom izgledu. Ona je tip osobe koja ne voli vježbati pred drugima, u velikim grupama i u javnim teretanama. Zato je trenere angažirala kod kuće. Isto tako vježbala je prateći razne videe na online kanalima. Napredak je itekako vidljiv. Postigla ga je u svega šest mjeseci – ispričala je jedna od prijateljica.

No, poznata kondicijska trenerica Camila Goodis tvrdi da ne vjeruje u to.

“Dok sam trenirala suprugu Robbiea Williamsa, Aydu, sretala sam i Adele. Ne vjerujem da joj se jako svidjelo vježbanje. Mislim da je promijenila životni stil i vjerujem da je razlog njenog gubitka kilograma 90 posto stvar dijete”, kazala je Camila za Daily Mail.