Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Oglasio se i biznismen is Srbije čija kćerka je poručila: Smrt siromašnima

anika

Nakon što je prenešena fotografija i status profila pod imenom Anika Đurašković, njen otac Milo Đurašković iz Srbije se obratio redakciji Blica uz sljedeći apel.

“Posljedice svega ovoga što je izašlo su rizične i opasne po moje dijete. Ja sam zbog ovoga morao moju djecu da zaključam u kuću. Pod hitno moram da ih vratim u inostranstvo gdje žive i studiraju da im neki bolestan um ne bi naškodio, kao što je i neko izmislio status u kom se vrijeđa sirotinja. Moje dijete ima Instagram profil, a Facebook nema.

milo djurasovicNa Instagramu je dijete okačilo sliku pored automobila i šta ja tu da radim. Ali ponavljam, te riječi nisu njene. Zašto je to neko uradio, pretpostavljam da je namjera kako bi podvalili i namjestili”, rekao je za “Blic” Milo Đurašković, a na konstataciju novinara da je njegova kćerka Anika njih kontaktirala i rekla da je profil njen, ali da je hakovan, on odgovara:

“I to vam je poslato sigurno sa nekog lažnog profila. Da vam kažem nešto, dovoljno je što mom djetetu ime i prezime donosi štetu, a kamoli da joj treba još ovako nešto. Molim vas za razumijevanje, jer je ona divna djevojka koja nikada tako nešto ne bi napisala.”

Kćerka srbijanskog biznismena poručila: Smrt siromašnima