Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pune dvorane

Premijerom predstave ‘Koko u školi’ počeli 16. Dani kazališta ‘Vitez 2024’

Foto: FENA

Sunčica Strukar, potpisuje i režiju, izvršni producent predstave je Ivan Sajević, a za tehniku je zadužen Franko Bralo. Grafičko oblikovanje potpisuje Damir Šakalo.

Premijerom predstave “Koko u školi”, Gradskog kazališta mladih (GKM) Vitez u nedjelju navečer započeli su 16. Dani kazališta ”Vitez 2024”.

Publika je u Vitezu još jednom napunila kazališnu dvoranu, a svi posjetitelji, posebno oni najmlađi istinski su uživali u školskoj avanturi klauna Koka.

“Koko u školi” interaktivna je klaunovska igra za djecu, koja prati klauna Koka Suncobrana u njegovoj avanturi prvog dana škole. Klaun Koko istražuje vesele aspekte učeničkog života kroz razne prepreke, koje manje-više uspješno rješava svojim klaunovskim manirom.

”Na najljepši mogući način smo otvorili još jedne kazališne dane u Vitezu. Naša Sunčica zablistala je po tko zna koji put na daskama koje život znače te joj i ovim putem čestitam. Presretan sam što smo dobili još jednu predstavu koja će biti jako puno igrana, na radost i zadovoljstvo publike gdje god se pojavi”, poručio je Ivan Sajević, voditelj GKM Vitez.

Klauna Koka  utjelovila je Sunčica Strukar, diplomirana glumica i članica GKM Vitez, koju je publika nakon predstave pljeskom i ovacijama nekoliko puta vraćala na pozornicu.

Sunčica Strukar, potpisuje i režiju, izvršni producent predstave je Ivan Sajević, a za tehniku je zadužen Franko Bralo. Grafičko oblikovanje potpisuje Damir Šakalo.

Organizatori 16. Dana kazališta ”Vitez 2024” su Gradsko kazalište mladih Vitez i Udruga mladih ”Enter”, a publika će imati priliku pogledati ukupno 16 predstava. Pokrovitelji ovogodišnjih kazališnih dana u Vitezu su Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i sporta KSB te Federalno ministarstvo kulture i sporta, priopćeno je iz GKM-a Vitez.