Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Večeras u mostaru

Predstavljanje zbirke autobiografskih priča Jasne Ćorić

l_5917a77df2b6f49ff7dfd9e480e33e69

O zbirci će govoriti recezenti fra Ante Marić, Valerija Ćorić, radijska novinarka i Željka Miletić, profesorica hrvatskog i engleskog jezika

Predstavljanje zbirke autobiografskih priča “Kaleidoskop”, autorice Jasne Ćorić bit će upriličeno večeras, 20. aprila, u Galeriji kraljice Katarine Kosača u Mostaru.

O zbirci će govoriti recezenti fra Ante Marić, Valerija Ćorić, radijska novinarka i Željka Miletić, profesorica hrvatskog i engleskog jezika.

Uime nakladnika obratit će se Ana Babić, ravnateljica naklade Alfa iz Mostara, a program će svojim izvedbama uljepšati učenici Osnovne muzičke škole Čitluk.

Zbirka je izišla 1. decembra 2021. godine u nakladništvu ALFE d. d. Zagreb, a prva je to zbirka priča za djecu ove profesorice hrvatskog jezika i književnosti koja od 1996. godine predaje materinski jezik u Osnovnoj školi Bijakovići, a potom u Osnovnoj školi fra Didaka Buntića Čitluk.

Profesorica Ćorić sudjeluje u brojnim kulturnim i obrazovnim aktivnostima kao članica predsjedništva Ogranka Matice hrvatske u Čitluku i kao članica Radne skupine zadužene za izradu prijedloga predmetnih kurikula za osnovne škole, gimnazije i općeobrazovne predmete u srednjim strukovnim školama županija u kojima se nastava izvodi po nastavnom planu i programu na hrvatskom jeziku.

Od 2010. godine radi i kao urednica i voditeljica dječje radioemisije “Kocka vedrine” u programu Radiopostaje MIR Međugorje.