Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Fotografi na vjenčanjima otkrivaju kako znaju hoće li se brak raspasti

vjencanje-torta

Ako ste mislili kako su fotografi na vjenčanjima tu samo kako bi opalili stotinu slika, a poslije za vas napravili uspomenu za cijeli život, u obliku prekrasnog albuma, razmislite još jednom.

Da bi slike bile savršene, on vas treba upoznati i vidjeti kakva je interakcija između vas i partnera, a iz toga pak mogu zaključiti puno stvari.

Tako je na Redditu provedeno zanimljivo istraživanje, u kojem je ovim fotografima postavljeno pitanje mogu li po onome što vide na taj poseban dan, zaključiti koliko će neki brak potrajati. Evo što su otkrili.

1. Torta

Parovi koji dijele tortu na nježan i romantičan način, a ne da si je međusobno guraju u lice, će potrajati. Ovi posljednji neće.

2. Buljenje

Fotografije na kojima mladoženja čudno bulji u svoju izabranicu, također pokazuju kako takav par neće potrajati.

3. Mobitel

Mladoženja ili mladenka, koji razgovaraju ili tipkaju po svojim mobitelima tokom vjenčanja, pokazali su se savršenim primjerima parova čiji se brak na kraju raspao.

4. Dužina veze

Jedan je fotograf otkrio kako čak i kada nije primijetio ništa čudno na vjenčanju, mladenci koji su prethodno bili zajedno samo nekoliko mjeseci, nisu doživjeli ono “zauvijek”.

5. Svađa

Par koji se uspije posvađati na tako važan dan, par je koji neće predugo potrajati.