Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Samsung Electronics

Revolucija u kuhinji: Samsung rerne za ukusnu prazničnu trpezu

Foto: Samsung

Zahvaljujući Wi-Fi povezivanju moći ćete uživati u dodatnoj praktičnosti i miru, a uz SmartThings aplikaciju možete nadzirati ploču za kuhanje u bilo koje doba i sa bilo kojeg mjesta

Sezona praznika je pred nama, a kao i uvijek bit će obilježena toplinom doma, okupljanjem prijatelja i porodice i pripremom ukusne hrane.

Za ovu prazničnu sezonu kompanija Samsung Electronics je pripremila nešto posebno za sve korisnike, pružajući inovativne pećnice koje će olakšati pripremu praznične trpeze.

Kuhajte sa samopouzdanjem

Kada je riječ o slavlju i okupljanju porodice, jedan od ključnih elemenata je, naravno, hrana. Da bi proces pripremanja hrane bio što uspješniji, Samsung vam donosi rernu s Dual Cook i Dual Cook Flex sistemom.
Uz ove rerne možete uživati u istovremenom pripremanju na dva različita načina, pečenjem i kuhanjem na pari, ili samo dodajte paru kako bi hrana ostala ukusno sočna.

Uz Dual Cook Steam funkciju, možete pripremati zdrav obrok kuhan na pari, dok istovremeno u rerni imate različita jela pod različitim postavkama. Ili samo dodajte paru tokom krčkanja ili pečenja kako bi hrana bila hrskava i sočna.

Kuhajte različita jela fleksibilnije i efikasnije. Dual Cook Flex gornja i donja zona rade samostalno. Koristite samo gornju za manja jela, obje zajedno da pripremite razna jela s različitim postavkama temperature i vremena, il upotrijebite cijelu rernu za velika jela. Vrata sa šarkom omogućavaju jednostavan pristup vrhu.

Ove rerne imaju i Air Fry tehnologiju zahvaljujući kojoj možete uživati u prženoj hrani bez friteze. Air Fry kombinuje specijalan pleh sa cirkulisanjem vrućeg zraka koji obavija hranu. To je idealan način za prirpemanje pomfrita ili povrća jer uklanja višak masnoće, ali sve i dalje ostaje hrskavo i smeđe spolja, a sočno iznutra.

Ploča za kuhanje sa Flex Plus zonom i Wi-Fi konekcijom daje vam mogućnost da kuhate mnogo više različitih jela odjednom. Flex Zona Plus je široka široka, otvorena površina sa gušćim grijaćim elementima koja pruža fleksibilnost upotrebe različitog posuđa, uključujući velike i dugačke posude, te detektuje broj, veličinu i oblik. Na taj način se sve kuha ujednačeno, s manje mrtvih zona.

Zahvaljujući Wi-Fi povezivanju moći ćete uživati u dodatnoj praktičnosti i miru, a uz SmartThings aplikaciju možete nadzirati ploču za kuhanje u bilo koje doba i sa bilo kojeg mjesta. Ova opcija omogućava vam i da provjerite da li su kola na vašoj ploči upaljena, čak i kada niste kod kuće, i štedi vam vrijeme jer možete podesiti tajmer i primati obavijesti i na daljinu.

Tanam dizajn ploče za kuhanje harmonično se uklapa u široki izbor radnih ploča bez obzira na njihovu deljinu. To znači i da ima višše prostora za veću ladicu za odlaganje i lakše je za montiranje, smanjuje vrijeme i troškove postavljanja.

Kuhajte bez pare i mirisa

Znamo da svako kuhanje sa sobom nosi i određene mirise i isparavanje, ali ni o tome ne trebate brinuti uz napu sa snažnim ventilacijskim sistemom koja vam osigurava ugodan i zdrav ambijent za kuhanje uz odgovarajuću ventilaciju. Gotovo nečujan ventilacijski sistem trenutno osvježava zrak, dok booster postiže nevjerovatan kapacitet usisavanja od 737 kubnih metara na sat tako da vas brzo i tiho oslobodi pare, dima i mirisa.

Ploča za kuhanje

Uštedite vrijeme i napor uložen u odvojeno upravljanje napom i kuhalom. Automatsko povezivanje bežično usklađuje i prikazuje njihov status. Omogućava vam da kontrolišete napu uz jedan dodir naredbe na kuhalu. Možete ih odmah zajedno uključiti i isključiti te uživati u vrhunskoj praktičnosti.

Samsung je za sve one koji do kraja godine (ili do isteka zaliha) kupe neki od ugradbenih kuhinjskih uređaja u vrijednosti od najmanje 999 KM obezbijedio poklon. Riječ je o mikrovalnoj pećnici, a sve dodatne informacije o ovoj promociji možete pronaći na linku.