Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zvijer na cesti

Upoznajte Dodge Demona, najjačeg SUV-a na svijetu (VIDEO)

suv

Pogon Dodge Demona. 6.2 V8 s 1.000 KS i 1.180 Nm čini ga najjačim SUV-om na svijetu. Zasad

Jedno je od najekstremnijih cestovnih vozila uopće, a sada se predstavlja u opakom izdanju spremnom i za utrke ubrzanja.

O ovom modelu se govori posljednje dvije-tri godine. Iduće sedmice u Montereyu ćemo moći vidjeti najnovije izdanje. Predviđeno je nekoliko izvedbi, a start će označiti 3.6 V6 s 285 KS. U tom slučaju ne govorimo o ničem ekstremnom, a ekstremna nije ni cijena koja iznosi “razumnih” 155.000 USD. Dalje slijedi jednako snažan dizelaš, a potom i 6.4 V8 s 500 KS.

Međutim, ako spadate u one zahtjevnije, željet ćete X verziju, a to znači i duplo veću cijenu. Pogon Dodge Demona. 6.2 V8 s 1.000 KS i 1.180 Nm čini ga najjačim SUV-om na svijetu. Zasad.

Recimo i kako novo izdanje Tanka uz revidiranu vanjštinu donosi bitno osvježenu kabinu, sada s naprednijim infotainmentom i atraktivnijim kožnim presvlakama. Military Edition izdanje donosi i jako dobru opremu. Osim prije spomenutog monstruma od motora, tu su sistemi za nadzor okoline u uvjetima smanjene vidljivosti (termovizija), neprobojni pneumatici te potpuni oklop za sve vitalne dijelove automobila, uključujući EMP zaštitu. Naravno, paket prve pomoći se podrazumijeva, kao i gas-maske te slična oprema. Cijena u tom slučaju višestruko raste.