Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Posebna ponuda

Započnite novu akademsku godinu sa Student NET paketima BH Telecoma

bh telecom student

Kao korisnici Student NET paketa, studenti imaju priliku postati članovi “Moj izbor” grupe, što im omogućava dodatne besplatne količine mobilnog interneta i minuta za razgovore

S novom akademskom godinom dolaze nove prilike i izazovi, a BH Telecom je tu da podrži studente. Ponuda uključuje posebno kreirane pakete osmišljene da olakšaju obrazovne i društvene aktivnosti koje ih očekuju.

Izaberite svoj paket:

Student NET – 17 KM mjesečno

Idealna opcija za studente koji žele dobar omjer cijene i funkcionalnosti:

• 17 KM kredita na bonus računu
• 15 GB
• 300 minuta/SMS za komunikaciju sa 2 najbroja

Student NET+ – 25 KM mjesečno

Za studente koji žele više, tu je Student NET+ paket:

• 25 KM kredita na bonus računu
• 30 GB
• 1000 minuta/SMS za komunikaciju sa 2 najbroja

Dodatne prednosti:

Kao korisnici Student NET paketa, studenti imaju priliku postati članovi “Moj izbor” grupe, što im omogućava dodatne besplatne količine mobilnog interneta i minuta za razgovore. Također, mogu koristiti pogodnost bez roaminga u zemljama Zapadnog Balkana. U Srbiji, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Albaniji i na Kosovu, određene količine mobilnog interneta, pozivi i SMS-ovi koriste se kao kod kuće.
Prijava/Aktivacija je jednostavna.

Studenti se mogu prijaviti online putem webshopa ili posjetiti najbliže prodajno mjesto BH Telecoma. Potrebna im je potvrda visokoškolske ustanove o redovnom ili vanrednom školovanju za tekuću školsku godinu.

Iskoristite ovu izvanrednu ponudu! Uživajte u svim mogućnostima ponude za studente i započnite novu akademsku godinu s najboljim paketom za vas.