Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sparkasse banka

SIMPL aplikacija za jednostavnije i efikasnije upravljanje finansijama

FOTO: Sparkasse banka

Sparkasse banka predstavila je svoju unaprijeđenu aplikaciju mobilnog bankarstva SIMPL kroz novu digitalnu kampanju sa bh. sportistom, alpinistom, promotorom zdravih navika i humanosti Tomislavom Cvitanušićem, koji je i jedan od mnogobrojnih korisnika te aplikacije.

Nove funkcionalnosti Sparkasse SIMPL mobilnog bankarstva omogućavaju ekstremno jednostavno upravljanje finansijama i bankarenje 24/7 sa mobilnog telefona i tako donose uštedu novca i vremena. Osim ovih prednosti, korištenje digitalnih rješenja u bilo kojem segmentu poslovanja i života, pa tako i poslovanju sa bankom, podržava očuvanje okoliša i održivost.

Podržavajući ovaj koncept, Tomislav Cvitanušić je rekao da je za njega efikasno upravljanje finansijama, također vrsta izazova.

– Kako bih osigurao da se mogu potpuno fokusirati na svoje sportske podvige, tražio sam bankarsko rješenje koje je jednostavno i brzo. SIMPL aplikacija omogućava mi brz pristup svim bankarskim uslugama, bilo da je riječ o pregledu stanja na računima, plaćanjima ili ugovaranju osiguranja. Ono što me posebno raduje jeste visok nivo sigurnosti koji Sparkasse banka pruža, jer znam da su moji finansijski podaci zaštićeni na najvišem nivou. Sada se mogu potpuno opustiti i fokusirati na nove izazove, znajući da su moje finansije u sigurnim rukama – dodao je Cvitanušić.

SIMPL aplikacija kroz bogatiji set usluga korisnicima nudi što jednostavnije i efikasnije upravljanje finansijama u svakom momentu i pruža niz prednosti novim, ali i postojećim korisnicima. Sa posljednjim novitetima, ponuđene su funkcije online kupovine osiguranja, upravljanje karticama na POS-u, internetu ili bankomatu, te redizajnirana usluga mjenjačnice.

Pored ovih funkcionalnosti, aplikacija nudi i funkcije poput Brzice – slanje novca putem kontakta iz imenika, ATM E Keša – generiranje koda za podizanje novca na bankomatu bez kartice, QR plaćanja, apliciranja za proizvode banke, plaćanje računa putem opcije “Slikaj i Plati” i mnogih drugih.

Više informacija o mogućnostima SIMPL mBankinga može se pronaći na https://bit.ly/3qs9nif, a besplatna aplikacija preuzeti putem Google Play, App Store i App Gallery platformi, saopćeno je iz Sparkasse banke.