Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Od 15. decembra

“Sarajevo Holiday Market se vraća kući”: Klizalište, selo Djeda Mraza i sajamske kućice

sarajevo holiday market se vraca kuci ss

Po završetku svečanog otvaranja, planiran je početak rada klizališta koje će građani koristiti besplatno sve do 5. februara 2023. godine, kao i početak rada sajamskih kućica u ulici Ferhadija

Općina Stari Grad Sarajevo poziva na svečano otvaranje projekta “Sarajevo Holiday Market se vraća kući” koje će se održati u četvrtak, 15. decembra, u 17,00 sati na Trgu oslobođenja-Alija Izetbegović.

Projekat uključuje BH Telecom klizalište površine 300m2 i selo Djeda Mraza postavljene na Trgu oslobođenja-Alija Izetbegović, te sajamske kućice sa velikim brojem domaćih izlagača i proizvoda u ulici Ferhadija.
Po završetku svečanog otvaranja, planiran je početak rada klizališta koje će građani koristiti besplatno sve do 5. februara 2023. godine, kao i početak rada sajamskih kućica u ulici Ferhadija.

Organizator projekta je Općina Stari Grad Sarajevo, partneri projekta su Grad Sarajevo i Turistička zajednica Kantona Sarajevo, a sponzor klizališta kompanija BH Telecom. Implementatori projekta su Udruženje Zone unaprijeđenog poslovanja Baščaršija i Fondacija Sarajevo Navigator.