Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nova školska godina

Projekat “Za bolju školu” u Bingo City Centrima ponovo donosi radost školarcima

U sklopu ovog projekta, osnovne škole u Tuzli, Sarajevu i Živinicama, imaju priliku osvojiti značajnu donaciju za unapređenje svojih školskih prostora. Ove godine, ukupni iznos nagrada iznosi 10.000 KM za Sarajevo, 10.000 KM za Tuzlu, te 4.000 KM za Živinice

Nova školska godina je pred nama. Dok se neki vraćaju poznatim školskim klupama, za druge je ovo prvi korak u svijet školskih obaveza. Da bi početak školske godine bio što ugodniji Bingo City Centri u Tuzli i Sarajevu, kojima se ove godine pridružio i Bingo tržni centar Živinice, nastavljaju aktivnost „Za bolju školu“.

U sklopu ovog projekta, osnovne škole u Tuzli, Sarajevu i Živinicama, imaju priliku osvojiti značajnu donaciju za unapređenje svojih školskih prostora. Ove godine, ukupni iznos nagrada iznosi 10.000 KM za Sarajevo, 10.000 KM za Tuzlu, te 4.000 KM za Živinice.

Kupci dio akcije

Kupci u trgovinama BCC Sarajevo i BCC Tuzla, te BTC Živinicama mogu biti dio ove akcije i dati svoj doprinos tako što će u periodu od 21. augusta do 15. septembra, nakon obavljene bilo koje kupovine u trgovinama Bingo City Center Tuzla, Bingo City Centar Sarajevo te BTC Živinicama sačuvati račun i ubaciti ga u označeni ormarić osnovne škole po vašem izboru, a koji će se nalaziti na vidljivim lokacijama u centrima. Škole koje prikupe najveći iznos računa osvojit će novčane nagrade.

„Bingo City Centri kontinuirano podržavaju lokalne škole. Ovo je već četvrta godina projekta u Bingo City Centeru Tuzla i treća u Bingo City Centeru Sarajevo. Posebno nas raduje što smo ovu inicijativu proširili i na Živinice. Naši centri nisu samo mjesto gdje se nalazi sve što je potrebno za početak nove školske godine, već i mjesto gdje se, zahvaljujući ovakvim inicijativama, gradi zajednica i podržava obrazovanje. Naš cilj je obradovati osnovne škole i olakšati im početak školske godine, te smo uvjereni da će odziv biti veliki, kao i prethodnih godina,” poručili su iz Bingo centara.

Pobjedničke škole prošle godine bile su osnovne škola Miladije u Tuzli, te osnovna škola Osman Nakaš u Sarajevu koje su svoje nagrade iskoristile za modernizaciju učionica, nabavku novih nastavnih sredstava i opremanje školskih prostora.

Sa ukupno 116 škola koje učestvuju u ovoj aktivnosti – Tuzla (27), Sarajevo (82) i Živinice (sedam) – Bingo još jednom potvrđuje svoju posvećenost obrazovanju i zajednici.

Posjetite Bingo City Centre i Bingo tržni centar Živinice i uvjerite se u ponudu za početak nove školske godine.