Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Otvoren renovirani Techno Shop na Stupu

Techno Shop444

Kompanija Stanić Trade d.o.o. otvorila je vrata renoviranog Techno Shop maloprodajnog objekta za tehičke uređaje na Stupu u Sarajevu.

Objekat na Stupu bio je prvi u lancu maloprodajnih objekata ove vrste, a tokom 20 godina djelovanja ostao je prepoznatljiv kao jedno od najpoznatijih mjesta za kupovinu tehnike. Kupce iz Sarajeva i okoline uz novi enterijer dočekala je i vrhunska ponuda uređaja, baš kako i dolikuje kompaniji koja osluškuje potrebe građana i prati svjetske trendove.

Techno Shop222

„Kompanija Stanić na tržištu BiH posluje s 10 prodajnih objekata. Techno Shop Stup je premium shop u kojem je dostupan ekskluzivan asortiman LG, Sony, Philips, Electrolux, Hotpoint Ariston, Tefal, Rowenta, kao i mnogi drugi renomirani proizvođači tehničkih uređaja. Sretni smo da smo u prilici, našim kupcima ponuditi samo najbolje i najkvalitetnije uređaje. Vjerujemo da će u novom enterijeru, kupovina u prodajnom objektu na Stupu, biti dosta ugodnija i potpunija“, poručio je direktor kompanije Damir Kalmar.

Techno Shop3333

Mnogobrojni gosti, kupci i novinari nisu krili oduševljenje novim izgledom i ponudom Techno Shopa Stup, a mnogi su se prisjetili da su neke od svojih prvih tehničkih uređaja kupili upravo na Stupu.

Techno Shop111