"Semberka" Janja
Očuvana proizvodnja i zdravlje svih zaposlenih

Paunoski je navela da su u pauzama u proizvodnji sušenog povrća proizvodili začine i supe, a napomenula je i prerada mrkve i paštrnjaka
Preduzeće “Semberka” iz Janje održala je na prošlogodišnjem nivou proizvodnju sušenog povrća, začina i supa i sačuvala sve radnike uprkos situaciji u vezi sa virusom korona, rekla je Srni rukovodilac službe marketinga Tatjana Paunoski.
“U maju je prerađeno 200 tona svježeg srijemoša, a u avgustu i septembru oko 2.400 tona svježeg krompira zahvaljujući izuzetnoj saradnji sa Zemljoradničkom zadrugom `Agrofarmer`”, pojasnila je Paunoski.
Ona je istakla da su, poštujući sve epidemiološke mjere Kompanije “Bingo” Tuzla, u čijem je vlasništvu “Semberka” Janja, uspjeli sačuvati zdravlje svih zaposlenih.
Paunoski je navela da su u pauzama u proizvodnji sušenog povrća proizvodili začine i supe, a napomenula je i prerada mrkve i paštrnjaka.