NESCAFÉ Double Choc: Savršen ljetni desert u šoljici
Ljubitelje NESCAFÉ Cappuccina obradovat će vijest da je NESCAFÉ proširio svoj postojeći asortiman (original, vanilija, čokolada, lješnjak, Irish Cream, karamela, bez kofeina), s još jednom poslasticom – kremastim NESCAFÉ Double Chocom. Ovaj ukusan napitak s raskošnom pjenom razveselit će sve čokoljupce kojima je opuštanje uz kafu i razgovor sa prijateljima nezaobilazna aktivnost.
Osim što je NESCAFÉ Double Choc Cappuccino savršen ljetni desert u šoljici, s njim možete pripremiti i ukusne Brownie kolačiće i tako razveseliti svoje najmilije:
Sastojci:
1. NESCAFÉ Cappuccino Double Choc (5 kesica)
2. Maslac (200gr)
3. Šećer (225gr)
4. 3 jaja
4. Crna čokolada (150gr)
5. Vanilija šećer (2 kesice)
6. Orasi (150gr)
7. Brašno (150gr)
8. Prašak za pecivo (1,5 kašičica)
9. Mlijeko (75ml)
10. Prstohvat soli
Priprema:
Crnu čokoladu rastopite na pari. U drugoj posudi umutite maslac, šećer i 2 kašike vode dok smjesa ne postane pjenasta, a zatim u smjesu dodajte jaja i otopljenu čokoladu. Brašno, prašak za pecivo, sol, vanilija šećer, NESCAFÉ Cappuccino Double Choc i grubo nasjeckane orahe pomiješajte (najbolje mutilicom) i dodajte u čokoladnu smjesu. Dodajte mlijeko i sve izmiješajte.
Obložite duboku posudu papirom za pečenje, izlijte i poravnajte čokoladnu smjesu. U prethodno zagrijanoj pećnici na 160°C pecite 25-30 minuta na srednjoj rešetki. Izvadite na radnu površinu, izvucite papir za pečenje i narežite na komade.
Uživajte!