Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

SAPO 2024.

Glavne teme Poslovnih susreta u Gračanici umjetna inteligencija i digitalizacija

Foto: Udruženje poslodavaca Gračanica

Ovaj događaj usmjeren je na stvaranje novih mogućnosti i predstavljanje poslovnih potencijala, s ciljem umrežavanja s institucijama, kompanijama i ključnim partnerima, radi unapređenja privrednog razvoja

Prvi Gračanički poslovni susreti – SAPO 2024. bit će upriličeni 18. i 19. septembra u organizaciji Grada Gračanica i Udruženja poslodavaca i samostalnih privrednika Gračanica.

To je jedinstvena prilika za sve one koji žele biti dio poslovnog razvoja i iskoristiti Gračanicu kao platformu za širenje svojih poslovnih ideja.

Glavne teme Poslovnih susreta uključuju umjetnu inteligenciju, digitalizaciju, mrežnu sigurnost te pristup EU fondovima.

Ovaj događaj usmjeren je na stvaranje novih mogućnosti i predstavljanje poslovnih potencijala, s ciljem umrežavanja s institucijama, kompanijama i ključnim partnerima, radi unapređenja privrednog razvoja.

Učesnici će imati priliku čuti stručnjake iz različitih oblasti, učestvovati u diskusijama i ostvariti kontakte koji mogu biti ključ za budući poslovni rast.

Na ovaj način Gračanica potvrđuje svoj status kao mjesto inovacija i poslovnih prilika, omogućavajući svim učesnicima da u dinamičnom okruženju razmijene ideje, steknu nova znanja i izgrade temelje za buduće uspjehe, najavili su organizatori.