Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Džaba je mijenjao spol? Show Caitlyn Jenner već doživio fijasko

caitlyn-jenner

Iako su svi bili uvjereni kako će reality show bivšeg Olimpijca Brucea Jennera, danas žene Caitlyn Jenner, biti pravi hit, čini se kako su se mnogi malo preračunali.

Kako prenosi Radar Online, show “I Am Cait” izgubio je čak polovinu gledatelja u drugoj sedmici emitiranja, a čini se kako se taj pad nastavio.

[pull_quote_right]Iako je prva epizoda zabilježila veliku gledanost i znatiželju javnost, u trećoj sedmici prikazivanja gledanost je pala na samo 1,2 miliona gledatelja[/pull_quote_right]

65-godišnja Caitlyn veoma je razočarana takvim vijestima, ali i njeni šefovi.

“Uloženo je puno truda i novaca u taj show pa je logično da su svi razočarani. Šta je pošlo po zlu? Šefovi smatraju da se radi o tome što je Caitlyn previše eksponirana”, otkrio je nepoznati izvor.

Podsjetimo, show je imao premijeru nakon intervjua Caitlyn Jenner sa slavnom Diane Sawyer, u kojem je “ona” napokon priznala cijelu istinu.

Iako je prva epizoda zabilježila veliku gledanost i znatiželju javnost, u trećoj sedmici prikazivanja gledanost je pala na samo 1,2 miliona gledatelja, sa samo pola miliona gledatelja u dobi između 18-49 godina, koji su ciljana publika.