Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jeste li ikada čuli za “uzvodnu kanalizaciju”? E, i to u Bosni može

kanalizacija-celinac

Načelnik opštine Čelinac Momčilo Zeljković uskoro bi mogao biti smijenjen. Naime, tamošnji NDP, koji čini skupštinsku većinu u tom gradiću u RS-u, zajedno sa SDS-om, PDP-om i SRSRS, zaprijetio je izlaskom iz koalicije ukoliko Zeljković ne bude smijenjen.

Iz NDP-a tvrde, lista Zeljkovićevih grijeha je podugačka, a na njoj je, ako im je vjerovati i jedan od grijehova za kakve vjerovatno još niste čuli. Ali eto, ima i toga kod nas u BiH.

zeljkovic

Načelnik Zeljković: Teške optužbe

– Ogromne pare došle su u Čelinac od prodaje Telekoma, vrijeme da se kaže gdje su te pare. Cijeli Čelinac je zgrožen projektom “uzvodne kanalizacije” kakve na svijetu nema. Pare su bukvalno bačene u vodu jer je Vrbanja zatrpala tu kanalizaciju, izjavio je za Faktor Radislav Marjanović odbornik NDP-a u Skupštini opštine Čelinac.

Da stvar bude još zanimljivija, aktuelna skupštinska većina je za prvog čovjeka Skupštine izabrala Zeljkovićevog stranačkog kolegu iz SNSD-a Iliju Vujičića, a evo i zašto:

– Nije to čudo, to smo namjerno uradili jer je Ilija Vujičić praktično doveo Zeljkovića na mjesto načelnika. On najbolje zna sve njegove marifetluke i zato je Zeljković bio nervozan kada je Vujičić izabran.