Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Poslovna priča s Balkana: Seksamo se pred kamerama i za to nam plaćaju

Svako ko se nađe u teškoj finansijskoj situaciji, spreman je na poteze za koje nikad nije mislio da će ih morati povući. U stanju očaja čovjek je spreman na sve i svašta, no nekad situacije za koje je mislio da su dno dna, kad ih doživi ipak shvati da to nije ništa strašno i da zapravo uvijek može gore. Nešto tako dogodilo se jednom bračnom paru iz Beograda, a novinarka Kurira doznala je njihovu priču.

Nakon što su se našli u bezizlaznoj situaciji odlučili su pronaći spas u onome što je pomoglo mnogima – seksu. Naime, njih dvoje u udobnosti vlastitog doma snimaju live stream svog seksa. Rade to vikendom, nakon što se uvjere u to da njihova, naglašavaju, velika djeca neće biti doma. Tada pale svoju kameru, priključuju se na stranicu na koju su se registrirali i predaju se strastima.

Shvaćaju da postoje određene opasnosti, da će ih zapaziti neki susjed, članovi porodice, prijatelji i profesori, no shvatili su i to da svi vole seks i da u njemu nema ništa loše. Na kraju krajeva, njih dvoje su u braku 20 godina, vole se i predani su jedno drugome. Ipak, dodatno su se osigurali tako što su se registrirali na stranicu koja se ne može pretraživati s područja Srbije.

Priznaju kako su se prvih nekoliko puta kad su uključili kameru osjećali vrlo čudno. Nikako se nisu mogli opustiti, a kako i bi kad su u svakom trenutku znali da ih na svojim zaslonima gledaju potpuni stranci. No kasnije su se pouzdali u opuštajuće kapljice alkohola i ubrzo zaboravili na cijeli svijet. Kasnije im je sve počelo dolaziti sasvim prirodno, a njihova strast postala je izuzetno primamljiva voajerima.

Nakon prvog puta, priznao je suprug, žena i on se u oči nisu mogli pogledati danima. No čim je prvi novac sjeo na račun, sram je nestao. Vrlo su si jednostavno stvari posložili u glavi:

“Mi smo muž i žena, volimo se. Volimo se seksati i uživamo u tome, a usput i jako dobro zarađujemo.”

Prije su jedva spajali kraj s krajem, a sad su ljeti na Maldivima, zimi u švicarskim Alpama. Vrlo brzo su se naviknuli na blagodati svog unosnog hobija i ne kane se njime prestati baviti. A zašto i bi?

Sav novac sjeda na njihov devizni račun, a stranica na kojoj je dostupan njihov live stream može se gledati za 15 dolara.

“Imao sam osjećaj da ju je imao svaki muškarac koji nas je gledao. Ali ja te ljude ne vidim. Ti ljudi nam donose novac. Kad osjetiš novac, blokada u mozgu prestaje. Svidjelo nam se, a i seks nam je postao puno bolji”, sa smiješkom na licu zaključio je muškarac.