Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Još se ne zna uzrok smrti slavne glumice

7b8816433760f15de8c1e2e7f0f7860d

Na današnji dan lijepa Brittany Murphy bi napunila 40 godina. Majka Sharon bila je irsko-istočnoevropskog porijekla, a otac je bio Talijan. Roditelji su se razveli ubrzo nakon njezinog rođenja, a kasnije je s ocem rijetko kontaktirala.

Od početka karijere 1995. do dana kad je napustila ovaj svijet ostvarila je tridesetak uloga. Partneri su joj bili Angelina Jolie, Dakota Fanning, Eminem i mnogi drugi.

Najpoznatija je po filmovima: ‘Upravo vjenčani’, ‘Sin City’, ‘Prekinuta mladost’, ‘8 milja’ i ‘Djevojke iz visokog društva’.

Bila je u vezi sa Ashtonom Kutcherom, a 2007. godine udala se za Simona Monjacka. Posljednjih tri i pol godine njihovog braka živjeli su u zajednici s Brittanynom majkom u istoj kući.

U jednom trenutku Brittany je toliko smršala da su mnogi počeli pričati da je postala ovisnica o drogama.

Umrla je u 32. godini, uslijed akutne upale pluća kombinirane s anemijom i oslabljenošću organizma uslijed korištenja raznih lijekova. Na podu kupatila njebo beživotno tijelo pronašla je majka.

Pet mjeseci kasnije preminuo je i njezin suprug, osam godina stariji Simon Monjack, pod istim okolnostima – također, kombinacija anemije i upale pluća.

Kuća je prije nekoliko godina procijenjena na 18,4 milijona dolara, a kako je i Simon u njoj umro, mnogi smatraju da je ukleta. Dom je obnovljen iz temelja pa više ni ne nalikuje svom početnom izdanju. Kuća ima pet spavaćih soba i šest kupatila, kućno kino, sobu za masažu, vinski podrum i bazen.

O uzroku njene smrti nagađa se i dan danas. Ima toliko teorija da ih je teško nabrojati, a neke su nevjerojatne. S obzirom na to da je i njen suprug umro na isti način govorilo se o ubistvu, a među osumnjičenima našla se i njena majka.

– Smatram da policija mora ispitati Sharon. Mislim da je ona kriva i za smrt Simona Monjacka, Brittanynog muža – izjavio je svojedobno otac glumice Angelo.

Htio je da Sharon objasni zbog čega je oporuka njihove kćeri promijenjena i kako je moguće da je ona jedina nasljednica njezinog bogatstva. Naime, iz oporuke je bio isključen i suprug Simon.

Jedan medij je tvrdio kako je komunicirao s preminulom glumicom i objasnio da je u braku sa Simonom bila podčinjena, iskorištena i izmanipulirana. Otac Angelo čak je zatražio laboratorijske vještake da potvrde njegove sumnje.

Testovi su pokazali da je u tijelu glumice i njezinog supruga bila velika količina metala.

– Takvu količinu još nikad nisam vidio, a činjenica da se ista stvar ponovila i kod Simona otvara mnoga pitanja – rekao je stručnjak koji je radio na kontroverznim slučajevima poput ubistva J. F Kennedyja i smrti Elvisa Presleya.

Ipak, sumnje oca nikad nisu potvrđene te se i dalje nameće pitanje: ‘Što je ubilo mladu glumicu?’.