Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Raiola postavio “prljavi uslov” Ibrahimoviću: Treba mi novac!

ibra riaola

Italijan Mino Raiola jedan je od najkontroverznijih evropskih menadžera. Na transferima fudbalera je zaradio stotine miliona eura, ali ne želi na tome da se zaustavi.

Zato je jasno poručio Zlatanu Ibrahimoviću da mora još da igra kako bi mu donio još novca.

Rajola je odradio neke dnajvećih svjetskih transfera, pa je tako posredovao u svim prelascima Zlatana Ibrahimovića u karijeri, a njih nije bilo malo. Pored toga, procenti su mu pripadali i od transfera Paula Pogbe, Marija Balotellija, Romelua Lukakua, Henrikha Mkhitaryana, Marca Verrattija…

Procjenjuje se da je ukupno samo od prelazaka pomenutih igrača iz jednog u drugi klub zaradio preko 300 miliona eura, no daleko od toga da je Italijan zadovoljan pomenutom svotom novca. Zbog toga je imao direktnu poruku za Zlatana Ibrahimovića, koji bi u novembru trebalo da se priključi treninzima Manchester Uniteda poslije teške povrede ligamenata koljena.

– Vjerujem da Zlatan može da igra vrhunski bar još pet-šest godina. Neću mu dati da stane i da ode u penziju. Sada mora da radi za mene, jer sam ja godinama radio za njega. Došao je red na mene. Djeca su mi porasla i treba mi novac. Razgovarali smo i dogovorili smo se da će narednih pet godina raditi samo za mene. Sada se novčić okreće na moju stranu. Meni ide plata, a njemu provizija – šokirao je sve izjavom Mino Raiola.

Inače, Italijan je u mnogim klubovima “persona non grata”. Vrata Ajaxa su mu zatvorena, Sir Alex Ferguson ga, takođe, nije simpatisao, dok ni u Milanu nije omiljen zbog sage oko Gianluigija Donnarumme… Ipak, to ne smeta Raioli da zarađuje ogromne svote novca. Već je mnogo inkasirao, ali ne namjerava na tome da se zaustavi.