Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kralj Instagrama doživio dva srčana udara nakon četiri dana akohola, kokaina i orgija

bilzerian1

Dan Bilzerian živi životom na kojem mu zavide brojni muškarci iz grupe od 22,6 miliona ljudi koji ga prate na Instagramu. Ipak, nećete se pretjerano začuditi kad vam kažemo da takav život nosi svoje posljedice.

Cuganje po cijele dane i korištenje goleme količine droga nikako nisu dobri za vaše zdravlje, a potvrdio je to i sam Dan, priznavši da je već dvaput skoro umro.

U intervjuu Grahamu Bensingeru Dan je opisao kako su ga četiri dana pijančevanja i drogiranja spremila u bolnicu u kritičnom stanju.

U to vrijeme imao je 25 godina, a odlazak na skijanje neobjašnjivo je završio u Las Vegasu, koji je usred pustinje. U četiri dana uzeo je šest puta više od preporučene doze Viagre, pošmrkao je gomilu kokaina, a sve je zalio alkoholom.

https://www.instagram.com/p/BZkjlc3FITX/?taken-by=danbilzerian

Prvo što je osjetio bili su, prema njegovim riječima, bolovi u ramenu, koje je odlučio riješiti sklekovima. Kad bol ne samo da nije oslabila, nego je postala jača te je sve teže disao, shvatio je da je možda vrijeme da se odveze u bolnicu. Da, da se sam odveze u bolnicu.

https://www.instagram.com/p/BVz9ln-Fzkz/?taken-by=danbilzerian

U bolnici mu je liječnik dijagnosticirao srčani udar i spasio mu život, no već sljedećeg dana Dan je doživio novi srčani udar. I njega je nekako preživio.

https://www.instagram.com/p/BRYttasD3Fh/?taken-by=danbilzerian

Ova priča dokazuje da čak i njegov život dolazi s vrlo visokom cijenom.