Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ronaldo Kokeu: Da, p**** sam, ali veoma bogat p****

ronaldo-main

Španski mediji raspisali su se o sukobu Cristiana Ronalda i veznjaka Atletico Madrida tokom derbija s Real Madridom.

Naime, pošto se već neko vrijeme šuška da je Ronaldo gay, nogometaš Koke iskoristio je priliku i pokušao ga isprovocirati uvredama koristeći upravo tu riječ. Što se tačno dogodilo objavio je jedan španski radio koji je emitirao transkript razgovora dvojice nogometaša.

Evo što je ispričao Ronaldo.

– Koke mi je rekao da sam p****. Poručio sam mu da će vidjeti šta ću mu napraviti kad ga sretnem u Madridu – započeo je objašnjenje Ronaldo.

Tada im je i otkrio što je Kokeu odgovorio na optužbe da je gay.

– Rekao sam mu – da, p**** sam, ali veoma bogat p****, ser*** – objasnio je popularni nogometaš.

Je li ovim odgovorom Ronaldo stao na kraj šuškanjima ili je to samo bio njegov način da ušutka Kokea, vrijeme će pokazati.

irina12

Prošle godine u januaru Cristiano je prekinuo petogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Shayk, a prije toga bio je s modelom Alice Goodwin. Nakon što je prekinuo s Irinom, nije bio u ozbiljnoj vezi, a povezivalo ga se s Rihannom i mnogim slavnim ženama.

U decembru prošle godine strani mediji raspisali su o bliskom odnosu nogometaša i kickboksera Badra Harija. Kolumnist i bloger Daniel Riol tokom gostovanja u emisiji “Touche pas a mon sport” natuknuo je da su dvojica sportaša više od prijatelja. Priče da je Ronaldo gay potaknula je Riolova izjava da nogometaš tri do četiri puta sedmično putuje u Maroko kako bi se pomazio sa svojim prijateljem.