Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stravičan zločin u Srbiji: Mačetom iskasapio druga iz djetinjstva

ubistvo-droga-kmiminal-edo-bajric-sabacmaceta-narkotici-foto-kurir-1477171938-1018243
Ubijeni Edo Bajrić

Edo Bajrić (22) iz Šapca iskasapljen je mačetom u obračunu sa dvojicom napadača u Ulici Stojana Čupića, a zbog teških povreda organa preminuo je nakon dva sata u šabačkoj bolnici.

Mladić Srboljub V. (26) uhapšen juče zbog sumnje da je počinio zločin, a zadržavanje određeno i njegovom saučesniku Mihajlu F. (20) Policija je u rekordnom roku identifikovala i privela dvojicu osumnjičenih ubica, a prema prvim informacijama, motiv zločina su neraščišćeni poslovi s narkoticima.

Bajrića su, prema saznanjima Kurira, dvojica uhapšenih presreli automobilom, i to u blizini njegove kuće. Očevici su naveli da je suvozač naglo otvorio vrata i oborio Bajrića na travnjak, a kad je izašao iz vozila, usledila je žučna rasprava.

Napadač je potom izvadio mačetu i više puta ubo nesrećnog mladića po glavi i telu.

“Čuo sam škripu kočnica, svađu, a dok sam došao do prozora da vidim šta se dešava, napadači su pobegli. Edo je ležao na travnjaku, držao se za stomak i jaukao. Doneli smo flašu vode i neke krpe da ga obrišemo dok ne stigne Hitna pomoć” – ispričao je jedan od očevidaca.

Svjedoci zločina tvrde da je Edo Bajrić, uprkos bolovima koje je trpio, sve vrijeme bio razborit. Ubrzo su stigli ljekari i policija, a mladić je čak uspio da im kaže i ko ga je napao.