Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nogometaš Željezničara Srđan Stanić potpisao “ugovor života”

Svadba Srđana i Alme

Vjenčanja i svadbe nogometaša uvijek privlače veliku pažnju javnosti u našoj zemlji, a bez velike medijske pompe u bračne vode uplovio je nogometaš Željezničara Srđan Stanić.

Nakon više od četiri godine pred matičara su stali Stanić i njegova djevojka Alma Adilović, koja je dalja rodica nogometaša Eldina i Adija Adilovića. Kum na vjenčanju bio mu je prijatelj iz škole Mario Tucaković, a kuma Nina Karačić. Veliko svadbeno veselje organizirano je u jednoj od sala hotela “Hollywood” na Ilidži, a među zvanicama bio je veliki broj nogometaša, trenera i uposlenika tima sa Grbavice.

Amar Osim, Dino Đurbuzović, Adnan Gušo, Almir Memić, Elvis Karić, braća Zajko i Raif Zeba, Samir Bekrić, Eldin Adilović, Muamer Svraka, Nedo Turković, Aleksandar Kosorić, Erdijan Dino Pekić, među prvima su čestitali novopečenim mladencima.

“Hvala svima što su dolaskom učinili ovaj, za nas bitan trenutak, još ljepšim. Iako smo na medeni mjesec planirali putovati tek krajem godine, već u ponedjeljak idemo u Tursku, jer nam je romantičnim putovanjem u Tursku obradovao Almin otac Ramiz”, rekao je Strđan Stanić.

Za dobru atmosferu na svadbi bio je zadužen Adis Škaljo. Mladenci su prvi ples otplesali uz ritmove hita “Ti si mi u krvi”, a nakon pola pjesme svi su zaplesali uz ritmove “Grbavice” Mladena Vojičića Tife.