Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Cheryl Cole

Bivša partnerica Liama Paynea: Slama mi srce što sina neću moći zaštititi od onoga što pište

Cheryl Cole
FOTO: Instagram / @cherylofficial
Cheryl Cole

Pjevačica grupe Girls Aloud Cheryl Cole i 10 godina mlađi član One Directiona bili su zajedno dvije godine

Bivša partnerica Liama Paynea, pjevačica Cheryl Cole, s kojom ima sina, oglasila se prvi put nakon njegove smrti.

“Dok se pokušavam snaći nakon ovog potresnog događaja i rješavati vlastitu tugu u ovo neopisivo bolno vrijeme, htjela bih vas sve lijepo podsjetiti da smo izgubili ljudsko biće. Liam nije bio samo pop zvijezda i slavna osoba, bio je sin, brat, ujak, dragi prijatelj i otac našem sedmogodišnjem sinu”, napisala je na Instagramu uz fotografiju Liama sa sinom.

“Sinu koji se sada mora suočiti sa stvarnošću da više nikad neće vidjeti svog oca”, napisala je. Naime, Cheryl i Liam su 2017. dobili sina Beara, kojeg su i nakon prekida nastavili zajedno odgajati.

“Neću moći zaštititi sina”

“Ono što me najviše uznemirava je to što će Bear jednog dana imati pristup gnusnim izvještajima i medijskom iskorištavanju koje smo vidjeli u posljednja dva dana. Slama mi srce što ga u budućnosti neću moći zaštititi od toga. Molim vas da razmislite, čemu služe neki od ovih napisa osim da nanose dodatnu štetu svima koji su ostali skupljati komadiće”, zavapila je.

“Prije nego što ostavite komentar ili snimite video, zapitajte se želite li da ih vaše dijete ili porodica čitaju. Molim vas, dajte Liamu ono malo dostojanstva koje mu je preostalo nakon smrti, da počiva u miru”, zaključila je.

Pjevačica grupe Girls Aloud i 10 godina mlađi član One Directiona bili su zajedno dvije godine. Upoznali su se kad je on imao samo 14 godina na audiciji za X Factor, gdje je ona bila u žiriju.

Liam Payne preminuo je u Buenos Airesu nakon pada s trećeg sprata hotela. Imao je 31 godinu.