Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

pjevač one directiona

Otkriven uzrok smrti Liama Paynea: Objavljene fotografije iz hotelske sobe i njegov zadnji video 

Foto: X

Payne je stigao je u Argentinu ranije ovog mjeseca na koncert svog bivšeg kolege Nialla Horana sa svojom djevojkom Kate Cassidy

Bivši pjevač grupe One Direction Liam Payne preminuo je na licu mjesta od višestrukih povreda, uključujući frakturu lobanje, potvrdio je voditelj hitne službe Buenos Airesa, prenosi Daily Mail.

Pjevač (31) pao je s trećeg kata u dvorište hotela Casa Sur u glavnom gradu Argentine. Crescenti je otkrio da je Payne pretrpio “frakturu lobanje i izuzetno ozbiljne ozljede koje su dovele do trenutne smrti”.

Također je rekao za TN televiziju da je Payne bio mrtav kada su bolničari stigli u 17,00 po lokalnom vremenu.

-Naša uloga bila je brzo otići tamo, pružiti liječničku pomoć i pokušati ga reanimirati, ali njegove ozljede su bile terminalne, rekao je.

Payneov identitet potvrdile su hitne službe provjerom njegovog pasiša, ali policija još nema informacije o okolnostima njegova pada.

Osoblje zvalo 911

Podsjetimo, policajci su poslani u hotel nakon hitnog poziva u kojem su “obaviješteni o agresivnom muškarcu koji je možda bio pod utjecajem droga i alkohola”.

Strani mediji došli su u posjed snimke poziva koje je osoblje hotela u Buenos Airesu uputilo 911, telefonskom broju za hitne slučajeve (koji je kod nas 112). Osoblje je obavilo dva poziva, rekavši operateru 911 u prvom pozivu:

“Imamo gosta koji je poludio na drogama i uništava sve u svojoj sobi. Trebamo nekoga da dođe.”

Potom se javio nakon što je linija prekinuta, rekavši: “Ne znam da li je život gosta u opasnosti. Soba ima balkon i bojimo se da bi mogao nešto učiniti”.

Payne je stigao je u Argentinu ranije ovog mjeseca na koncert svog bivšeg kolege Nialla Horana sa svojom djevojkom Kate Cassidy.

Argentinski mediji objavili su i fotografije sobe u hotelu Casa Sur u Palermu.

Još jedna fotografija koja je izazvala mnogo reakcija pokazuje sto u sobi. Tu je kutija sapuna, šibice, ostaci svijeća, aluminijska folija i rasuti prah za koji se pretpostavlja da je droga.

Također se mogu vidjeti upaljač i vrh limenke sa izgorjelim metalom.

Nedavno je objavio i video na društvenim mrežama snimljen u Argentini, ispostavit će se da će mu to bizi i zadnji.