Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bratunac

Detalji i povod brutalnog napada na doktoricu: Ima hematome na licu i teško priča

Foto: Pixsell/Arhiv
Ilustracija

Doktoricu Snežanu Stojanović je noćas napao pacijent, koji je tražio da ga primi preko reda, te je od nje tražio trodon

Doktorica Snežana Stojanović iz Doma zdravlja Bratunac koja je napadnuta noćas na svom radnom mjestu nalazi se na intenzivnoj njezi, ima višestuke lakše tjelesne povrede, a obzirom da ima hematome na licu jako teško priča.

Kazao je to za Nezavisne novine Ivan Popović, direktor Bolnice u Zvorniku.

Dodao je da će narednih nekoliko dana doktorica biti zadržana u Bolnici u Zvorniku, a nakon toga će vjerovatno biti upućena na kućno liječenje.

-Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske je razgovarao kratko sa dokotricom Snežanom Stojanović i poželio joj brz oporavak, te joj je rekao i da će on sve učiniti da se ovakve stvari nikad i nikom ne dese što se tiče zdravstvenih radnika u RS-u, kazao je Popović.

Detalji napada

Doktoricu Snežanu Stojanović je noćas napao pacijent, koji je tražio da ga primi preko reda, te je od nje tražio trodon, rečeno je nezvanično Nezavisnim novinama.

Naime, kako se saznaje radi se o čovjeku koji je ratni vojni invalid.

Upao je u ordinaciju gdje je zatražio da ga ova doktorica odmah primi.

-Rekao je da je on hitan slučaj i zatražio od nje trodon odmah i istog momenta ili će je istući”, kazao je izvor Nezavisnih i dodaje da je doktorica rekla da sačeka dok završi pregled, ali on je nakon toga krenuo da udara doktoricu.

Policija uhapsila napadača

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac danas su lišili slobode osobu inicijala M.D. iz Bratunca postupajući po prijavi da je ta osoba sinoć oko 00,55 sati, nakon verbalne rasprave, fizički napala medicinsko osoblje Doma zdravlja Bratunac.

Riječ je o napadu na osobu inicijala S.S. iz Bratunca, saopćeno je iz Policijske uprave Zvornik.

O svemu je, kako navode, obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina pod čijim nadzorom se preduzimaju dalje mjere i radnje na dokumentovanju predmeta.